Koncert godine uživo na talasima RNS!

Prvi program radija RTV (Radio Novi Sad) će u subotu 10. decembra od 19 sati ekskluzivno prenositi NS Koncert godine. Prenos rok spektakla na SPENS-u biće deo specijalnog živog programa u kojem će slušaoci moći da čuju i intervjue i izjave aktera NS Koncerta godine, utiske posetilaca i da osete atmosferu u hali.

Sedamnaesti NS Koncert godine biće održan u subotu 10. decembra, u Velikoj dvorani SPC “Vojvodina” (SPENS) od 16 časova, kada će početi tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države.

Ove godine na NS Koncertu godine nastupiće sastavi Goblini, Van Gogh, Ritam nereda, Bjesovi, Direktori i prvi put na NS konceru godine publici će se predstaviti Urban & 4, Kolja i grobovlasnici, Irie FM, Čovek Vuk.

Čast da otvore ovogodišnji festival pripašće mladim i neafirmisanim bendovima – pobednicima 50. zaječarske Gitarijade, sastavu Hadži prodane duše, kao i grupi Harlekin, koja je pobedila na Gitarijadi Vojvodine u Kisaču.

Radio Novi Sad specijalno će prenositi nastupe sastava Irie FM, “Kolja i grobovlasnici”, “Damir Urban & 4” i grupa “Van Gogh”, “Ritam nereda” i “Goblini”.

U suboru 10. decembra od 19 časova na 87,7, 99,3 i na 99,6 MHz i na srednjim talasima 1269 sa vama će biti novinari i voditelji Vladimir Bajić i Nikola Glavinić.

NS Koncert godine uživo možete slušati i preko interneta na adresi: http://www.rtv.rs/sr_lat/uzivo. Više informacija i fotografije sa ovogodišnjeg festivala naći ćete i na Facebook stranici Radio Novi Sad 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *